Education & Workshops

26/03/2024

Mësoni se si të zotëroni printimin 3D dhe të dizajnoni produktin tuaj të parë.

Universiteti “Barleti” organizon masterclass-in e parë mbi printimin 3D, një teknologji revolucionare e cila po përhapet gjithmonë e më shumë në ditët e sotme. Me anë […]